top of page
yogakioo-vektorel kopyası.jpg
  • Instagram

Doğal Tekstil Dendiğinde Akla Gelen ilk İsim: Barine



Bir yaşam tarzı koleksiyonu olmak üzere ortaya çıkmış olan Barine, Dünyaya gelmiş olmanın ayrıcalığını, 17 yıldır hayatın her anından keyif alarak yaşıyor.Doğduğu günden itibaren hareket halinde olmayı, gezmeyi, keşfetmeyi seven Barine, dünyayı tanımak ve ait olduğu gezegenin ruhunu keşfetmek için uzun yolculuklar yaptı. Farklı kültürleri, özgün dokuları, bu dünyaya ait renk uyumlarını yerinde gördü.


Dünyaya ait lezzetleri, sesleri, kokuları keşfetti. Asıl yuvasını, doğayı tanıdı ve hayran kaldı. Tüm tasarımları doğadan aldığı ilhamla, doğaya bir övgü gibi üretti. Ata mirası olan dokuma zanaatını özenle koruyan Barine, bu mirası dünyadan biriktirdikleri ile yorumladı.Barine koleksiyonlarımızı üretirken Dünya kaynaklarına saygı göstermenin ilk adımı olarak o kaynaklardan sadece uzun ömürlü, yüksek kaliteli ve zamansız tasarımlardaki parçaların kullanıcılarına ulaşmasına önem veriyoruz.


Uzun vadede çevreye olan etkilerimizi en aza indirmeye çabalıyoruz. Bunları yaparken de daha sürdürülebilir kaynaklar kullanmaya gayret ediyoruz.Barine önündeki yeni 10 yıllık sürece hazırlanırken; sahip olduğu bu dünya görüşünü, trend belirleme gücünü, dokuma ustalığını, çevreci tasarımlarıyla kullanıcılarına da ulaştırıyor. Aynı dingin yaşam felsefesini ve inandığı değerleri kullanıcılarına anlatmak, aynı hisleri onlara da yaşatmak için dingin bir yaşam tarzı sunuyor. Ruhun dinginliğini ve bilgeliğini korumak, günlük hayatın streslerini en aza indirecek alanlar yaratmak ve içinde huzur bulacağınız evleri sizle birlikte dekore etmek için Barine yeni sezondaki tüm öyküyü, dokular, renkler ve kompozisyonlar ile anlatıyor. 


Web sitesi : www.thebarine.com

Instagram : @thebarine


Barine, 9. YogaKioo Festivali'nde Doğal Tekstil sponsorumuz olacak 23-26 Mayıs tarihlerinde Kioo Retreat Center'da bizlerle. Bu kaliteli ürünlerle tanışmanızı ve denemenizi mutlaka öneriyoruz.






bottom of page