top of page
yogakioo-vektorel kopyası.jpg
  • Instagram

Gelenekten geleceğe uzanan bir cilt bakımı; Ayurveda’dan ilham alan Glam Therapy

Kadim Ayurveda öğretisinin doğadan aldığı güç ve modern cilt bakım teknolojisinin birleştiği formülleri ile Glam Therapy, cilt sağlığı ve güzelliğine bütünsel yaklaşırken, doğanın bilgeliğini arkasına alarak modern cilt bakımında yenilikçi çözümler sunuyor.


Marka kurucusu Duygu Karataş, genç bir girişimci olarak, Ayurveda öğretisinden ilham alarak cilt bakımında fark yaratıyor. Bu cesur adımı atmadan önce sektörde uzun yıllar geçirerek, bir ihracatçı olmanın yanı sıra ürün geliştirme, üretim ve marka yaratma süreçlerini de yakından deneyimleyerek, şimdi bu deneyimleri kendi well-being girişimine aktarıyor.



Ayurveda, kökeni 5000 yıl öncesine dayanan kadim bir Hint tıp sistemidir. "Ayur" kelimesi yaşamı, "veda" ise bilimi veya bilgeliği temsil eder. Ayurveda, yaşam bilimidir ve beden, zihin, ruh dengesini ve bütünsel sağlığı korumayı amaçlayan tamamlayıcı bir yaklaşıma sahiptir. Temel prensipleri arasında doğanın dengesi, beş temel elementin (toprak, su, ateş, hava ve eter) etkisi, beden tipleri (dosha), beslenme, bitkisel ilaç ve protokoller, masaj, yoga ve meditasyon gibi yöntemler yer almaktadır. Ayurveda, kişiselleştirilmiş bir yaklaşımı benimser, yani her bireyin benzersiz ihtiyaçlarına ve vücut tipine(dosha) göre tedavi yöntemleri uygulanır.


Glam Therapy markası da bu tamamlayıcı yaklaşımın cilt sağlığını iyileştirmek, cilt problemlerini hafifleterek tedavi etmek ve genel bir sağlık ve iyilik halini teşvik etmek için kullanılması düşüncesi ile yola çıkarak, doğanın bilgeliği ile modern cilt bakımını bir araya getiren yenilikçi çözümler sunuyor.

“Glam Therapy, kadim Ayurveda öğretisinden aldığı ilham ile cildi sadece dışardan değil içeriden de onarmak, beslemek ve korumak gerektiğini savunuyor ve insanın yaratılışından itibaren içinde taşıdığı güzellik, ışıltı ve enerjinin varlığına ve bu enerjinin insanın kendi özü ile dengede olduğunda ortaya çıktığına inanıyor. Hayatın akışında zaman zaman dengeyi kaybetmek kaçınılmaz olabilir ancak bu dengeyi yeniden kazanmak, görünümünüzden enerjinize kadar her yönüyle hayatınıza olumlu etki eder. Glam Therapy, bu dengeyi koruma serüveninde tamamlayıcı rol oynayan; doğal, aynı zamanda şık, sade ama bir o kadar zengin içerikli ve insan doğasına uyumlu ürünler üretiyor. Ve bu yolculukta her bireyin içsel dengeye kavuşarak kendi güzelliğine ulaşabileceğine dair farkındalık yaratmak için çalışmalarına devam ediyor.”


İLK SERİ: EMPIRE OF THE SUN

Empire of The Sun serisinde her ürün, benzersiz bitkisel içerikleriyle ayrı bir karakter taşır. Bu içerikler, Ayurvedik yaşam protokollerinden referans alınarak seçilmiş ve ürünlerle mükemmel bir uyum içinde sunulmuştur.



Aloe Vera Infused 50 SPF Yüz ve Vücut Nemlendirici Güneş Kremi

100 ML

Yüz & Vücut

Zamansız bir güzellik sırrı: Aloe vera özlü güneş kremi, güneşli günlerin ötesinde cildinizi nemlendirir, yatıştırır ve korur. Aloe vera'nın doğal özleri, cildinizi güneşin kurutucu etkilerine karşı korumaya yardımcı olurken aynı zamanda rahatlatıcı ve ferahlatıcı bir his sağlar. Cildinizin ihtiyaç duyduğu minerallerle desteklenen bu özel krem ile, güzellik ve koruma her an yanınızda!


Güneşin zararlı etkilerine karşı güçlü bir koruma sağlamak için Ayurveda'nın doğal güzellik sırlarından ilham alarak geliştirilen bu güneş kremi, cildinizi 50 SPF ile etkili bir şekilde korurken aynı zamanda içeriğinde bulunan aloe vera ile nemlendirir ve sakinleştirir. Aloe vera bitki özü tek başına da güçlü bir güneş koruma ve nem sağlama özellikleri ile Ayurveda’da önemli bir yere sahiptir ve buna bağlı olarak güneş kremi ile eşleştirilmiştir. Ek olarak ürün içeriğindeki gliserin ve vitamin E cildinizi nemlendirir, besler ve yeniden canlandırırken, Allantoin, cilt üzerindeki tahrişleri hafifletir ve sağlıklı bir parlaklık kazandırır. Sabahları yüz ve vücuda uygulayarak, gün içerisinde yenileyerek güneşin ve çevresel faktörlerin neden olduğu zararlı etkilere karşı koruma sağlayabilirsiniz.




 

Cacao Seed Oil Infused Bronzlaştırıcı ve Masaj Yağı

100 ML

Yüz & Vücut

Doğanın muhteşem nimetlerinden biri olan kakao çekirdeği yağı, cilt bakımının vazgeçilmez bir kahramanıdır. İçeriğindeki doymuş yağlar sayesinde kuru ve çatlamış cildi şefkatle onarıp, canlandırırken, hassas ciltlerin kurtarıcısı olacak şekilde zengin bir nem kaynağıdır. Kakao yağı, cildinizi sadece yüzeysel olarak nemlendirmekle kalmaz, aynı zamanda cildinizin alt tabakalarında da iyileştirici bir güzellik masalı yaratır!

 

Bronzlaşma deneyimi ve cilt bakımını bir araya getiren bu yağ, Ayurveda'nın derin besleyici yağlarını bir arada kullanıyor. Tek başına kullanıldığında da bronzlaşma ve nem sağlaması konusunda Kakao çekirdeği yağı Ayurveda’da önemli bir yere sahiptir ve bu nedenle Bronzlaştırıcı ve Masaj Yağı ile eşleştirilmiştir. Kakao çekirdeği yağı cildinizi yoğun bir şekilde nemlendirir ve beslerken, bunun yanında Avokado yağı, tatlı badem yağı, jojoba yağı ve havuç tohumu yağı ile birleşerek cildinizi sıkılaştırır, esnekliğini artırır ve kırışıklıkları hafifletmeye yardımcı olur. Ürünü bronzlaşmak istediğinizde güneş banyonuz sırasında kullanabilir, bunun dışında günlük olarak masaj yağı veya nemlendirici bakım yağı olarak cildinize uygulayabilirsiniz. Ciltte saten bir görüntü bırakan bu özel karışım, eşsiz kokusu ile de cilt bakımınızın vazgeçilmezi olacak.



Jasmine Oil Infused Işıltılı Kuru Yağ

100 ML

Yüz & Vücut & Saç

Zarif kokusuyla dikkat çeken yasemin çiçekleri, sadece güzel görünümleriyle değil aynı zamanda etkileyici kokularıyla da insanları büyüler. Koklandığında sinirleri yatıştırarak stresi azaltır, ruhu sakinleştirir ve zihni dinlendirir. Yasemin kokusunun bu eşsiz etkisi ışıltı ile birleştiğinde içinizdeki tanrıçayı açığa çıkaracak!

 

Yasemin yağına eşlik eden farklı değerli yağlar ile zenginleştirilen bu özel kuru yağ, cildinizin yanı sıra ruhunuza da derinlemesine bakım yapmaya aday. Sakinleştirme ve zihinsel dengeyi sağlama gibi özellikleri ile Ayurveda’da öne çıkması ile Yasemin yağı, ışıltılı kuru yağ ile eşleştirildi. Ürün içeriğindeki diğer değerli yağlar olan Makedemya Çekirdeği Yağı, Tatlı Badem Yağı, Argan Yağı, Japon Kamelya Yağı ve Doğal E Vitamini, cildinizi nemlendirir, canlandırır ve beslenmesine katkı sağlar. Kendinizi özel hissetmek ve ışıltınızı yansıtmak istediğiniz her an ürünü yüzünüze, vücudunuza ve saç uçlarınıza uygulayabilirsiniz. Yasemin yağının enerji yükselten etkisi ile ışıltılı görünüm bir araya geldiğinde bir yıldız gibi parlamaya hazır olun.



Genç bir kadın girişimci markası olan Glam Therapy, kişisel varlığımızı doğa ile uyumlu hale getirme felsefesi ile hareket eden Ayurveda sisteminde kullanılan cilt bakım protokollerinin vazgeçilmez doğal ve bitkisel içeriklerini öncelikle benimserken, aynı zamanda son teknoloji ile geliştirilmiş cilt bakım içerikleriyle zenginleştirilerek iyi yaşam ve sağlıklı cilt bakımının kapılarını aralıyor.


Glam Therapy’den mesaj: Parlak ve sağlıklı bir cilt bir gecede elde edilebilecek bir başarı değil, bir yolculuktur ve bu yolculukta sizlere güvenilir bir yol arkadaşlığı sunmak için buradayız.

Cilt bakımını daha derinlere taşıma amacı ile Ar-Ge çalışmalarına devam ettiğimiz yeni serimiz Karma pek yakında raflarda yerini alacak. Bu özel serimizde, Ayurvedik cilt bakım protokollerinde yaygın olarak kullanılan zengin bitkisel içerikler ile formüle edilmiş, lekeler ve kırışıklıklarla mücadele etmek için tasarlanmış yenilikçi ürünlerimiz bulunmaktadır.

Karma serisi, iyi ve sağlıklı yaş almanız ve iyi yaşamanız için geliyor.


Ürünlerimizi incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

bottom of page