top of page
yogakioo-vektorel kopyası.jpg
  • Instagram

Sağlıklı Beslenmenin ve Yaratıcılığın Buluştuğu Bir Marka




t.h.e.n.o sağlıklı beslenmenin ve yaratıcılığın buluştuğu benzersiz bir markadır. Glütensiz, vegan ve şeker ilavesiz ürünlerle sağlıklı beslenmeyi desteklerken, aynı zamanda çizimlerle hayat bulan ürünleriyle de dikkat çekiyor. Marka, sadece sağlık için değil, aynı zamanda yaratıcılığı ve keyfi artırmak için de bir araç olarak hizmet veriyor.


t.h.e.n.o, temiz içerikli, glütensiz, vegan ve şeker ilavesiz ürünler sunarak sağlıklı beslenmeyi teşvik ediyor. Müşterilerine istedikleri zaman sağlıklı ve besleyici seçeneklere ulaşma imkanı sunuyor. Menüsünün tamamı fonksiyonel beslenmeye uygun olarak oluşturuluyor. Bu ürünler, insanların sağlıklı yaşam tarzlarını desteklerken lezzetli tatlar da sunuyor.

Ayrıca sadece sağlıklı beslenme için bir platform olmakla kalmıyor, aynı zamanda sanat ve yaratıcılıkla da bağlantılı. t.h.e.n.o çizimleri, grafik desenler oluşturarak çeşitli ürünlerde hayat bulmaya hazırlanıyor. Bu çizimler, markanın ruhunu ve vizyonunu yansıtırken, ilgililerine benzersiz ve özgün ürünler sunuyor.


t.h.e.n.o, sadece yetişkinlere değil, aynı zamanda çocuklara yönelik özel ürünler de sunuyor. 1 yaş üstü çocuklar için uygun içerikte çikolata üreterek, onların sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklarla büyümelerine katkı sağlıyor. Üstelik, bu çikolataların ambalajları, t.h.e.n.o'nun eğlenceli ve renkli çizimleriyle süsleniyor ; gelecek nesillerin sağlıklı beslenme alışkanlıklarını destekliyor ve yaratıcılıklarını teşvik ediyor.


Web sitesi : www.thenostudio.com

Instagram : @t.h.e.n.o.studio


t.h.e.n.o, 9. YogaKioo Festivali'nde Sağlıklı Beslenme sponsorumuz olacak 23-26 Mayıs tarihlerinde Kioo Retreat Center'da bizlerle. Bu müthiş ve sağlıklı ürünleri tatmanızı mutlaka öneriyoruz.




bottom of page